loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Welkom

Ben je aan het sparen voor een nieuwe auto of zoek je een betrouwbare occasion? Dan zit je helemaal goed bij AutoKafoe. Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf in Tilburg, gespecialiseerd in het verkopen en inkopen van motorvoertuigen. Ons oog voor kwaliteit en luisterend oor voor ieders wensen heeft menig auto eigenaar doen zeggen: “Jij bent toe aan een auto van Kafoe!” Benieuwd of wij iets voor jou hebben in ons uitgebreide aanbod? Lees snel verder, wij vertellen je hier graag meer over.

Meer dan 15 jaar weten wij mensen te verrassen met ons hoogwaardige assortiment aan tweedehands auto’s in Tilburg en omstreken. Hierbij gaan wij net dat stapje verder in vergelijking met andere dealers. Wij zijn namelijk niet alleen RDW erkend, je kan bij ons ook een financieringsplan opstellen via MorgenLease en een autoverzekering afsluiten bij Centraal Beheer Achmea. Daarnaast is het mogelijk om garantie bij te kopen via Autotrust. Hierdoor zijn wij betrouwbaar als dealer, maar ook eerlijk en glashelder in wat je van ons kan verwachten als professionals.

Content Image 1

Wie zijn wij?

Bij Auto Kafoe overtreffen wij graag jouw verwachtingen. Zo kan je er van op aan dat onze ervaren medewerkers uitgebreid de tijd nemen om jouw vragen en wensen te bespreken. Dit gebeurt in alle openheid en zonder oordeel. Wij kijken kritisch naar jouw behoeften en geven daarbij advies op maat. Zo weet je zeker dat je met een auto naar huis gaat die perfect bij je past. Wij denken actief met je mee om bij onvoorziene situaties tot gepaste oplossingen te komen.

9

,2

Klanttevredenheid

29

Auto’s op voorraad

1990

Ervaring sinds

Morgen Internet – Zorgeloos Light website