loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Financiering / lease

De auto is naast een uitstekend vervoersmiddel ook een financiële investering. Bij AutoKafoe kan je terecht voor een voordelig geprijsde selectie van nieuwe auto’s en occasions. Dankzij ons oog voor kwaliteit en kritisch inkoopbeleid is ons aanbod geschikt voor ieder budget. Daarnaast zijn wij goed uitgerust om onze klanten te helpen met betaalregelingen via onze partner Alphera Financial Services. Meer weten over hoe je jouw nieuwe auto kan financieren? Lees dan snel verder op deze pagina.

Eenvoudig auto leasen in Tilburg

Onze zorg stopt niet bij het aanbieden van een hoogwaardig assortiment auto’s. Zo willen wij onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen met autofinancieringen. Wij hebben diverse pakketten voor verschillende doelgroepen beschikbaar. Over het algemeen maken wij onderscheid tussen:

Zakelijk leasen
Deze vorm is alleen beschikbaar voor nieuwe auto’s. Je investeert niet in een auto en alle kosten zijn inbegrepen in de leaseprijs.
 
Zakelijk financieren
Dit is mogelijk voor zowel een nieuwe auto als een occasion. Je investeert dan wél in een auto. Vervolgens kan je kiezen voor een pakket waarin je het bedrag aflost tegen een vaste looptijd, een pakket met vaste rente of een pakket voor boetevrij inlossen wanneer het voor jou uitkomt.
 
Particulier
Hierin kan je kiezen voor een pakket met een vaste looptijd (private lease) of met een variabele looptijd. Dit is zowel voor nieuwe auto’s als occasions toepasbaar.

Je bent bij ons altijd welkom voor het financieren en leasen van jouw auto. Wij proberen je zoveel mogelijk vrijheid te geven om zelf te bepalen hoe je jouw nieuwe auto wil financieren. Gedurende het contract zijn wij jouw aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en schade. Onze ervaren vakmensen nemen graag de tijd om jouw vragen, zorgen en wensen uitgebreid te bespreken.

Content Image 2

Vragen of interesse?

Morgen Internet – Zorgeloos Light website